Revelion Amsterdam 2018

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Informatii generale

Orar de zbor informativ (ore locale) - COMPANIA KLM

29-12-2017 BUCURESTI: 13:50 - AMSTERDAM 15:50

03-01-2018 AMSTERDAM: 20:45 - BUCURESTI 00:30

Cazare Hotel Ramada Apollo Amsterdam 4* (sau similar). 

;
Incarca datele

Itinerariu

Ziua 1 - Locatie: BUCURESTI
Ziua 1 (29 Decembrie 2017): BUCURESTI - AMSTERDAM Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 11:50. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:50. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam (exterior), cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Dupa tur transfer la hotel Ramada Apollo Amsterdam 4* (sau similar).29 Decembrie | BUCURESTI – AMSTERDAM Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 11:50 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia AMSTERDAM. Decolare la ora 13:50 si sosire la Amsterdam la ora 15:50. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup prin faimosul Cartier Rosu (Red Light District) cu multe baruri si restaurante. Cazare hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre 4* sau similar. Detalii pe www.ramada-amsterdam.com/en
Ziua 2 - Locatie: AMSTERDAM
Ziua 2 (30 Decembrie): AMSTERDAM Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu). Cazare.Ziua 2 (30 Decembrie): AMSTERDAM Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu). Cazare.
Ziua 3 - Locatie: AMSTERDAM
Ziua 3 (31 Decembrie) : SATELE DE PESCARI (EXCURSIE OPTIONALA) Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 65 EURO/ persoane). Dupa amiaza avem timp liber. Cazare. Optional, cina festiva de Revelion la un restaurant local.
Ziua 4 - Locatie: AMSTERDAM
Ziua 4 (01 Ianuarie): LA MULTI ANI 2018! UTRECHT-DE HAAR (EXCURSIE OPTIONALA) Mic dejun. In prima parte a zilei timp liber pentru odihna. Dupa pranz va propunem excursie optionala la Utrecht si De Haar. Istoria medievala bogata a orasului Utrecht isi face simtita prezenta in arhitectura orasului, din care se remarca sistemul de canale interioare creat pentru a stavili apele fluviului Rin, care amenintau sa inunde orasul. In Utrecht se afla cea mai mare institutie de invatamant superior din tara, Universitatea din Utrecht, dar si catedrala gotica Sf. Martin, o structura veche de 200 de ani. In Utrecht exista un cartier al muzeelor care ascunde multe edificii importante. Cel mai vizitat din Utrecht este Muzeul de Bani, un loc al economisirii, al lacomiei, al jocurilor de noroc. Continuam apoi cu castelul De Haar aflat langa Utrect fiind cel mai mare castel din Olanda.
Ziua 5 - Locatie: AMSTERDAM
Ziua 5 (02 Ianuarie): HAGA-DELFT-ROTTERDAM (EXCURSIE OPTIONALA) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei - Rotterdam Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare.
Ziua 6 - Locatie: BUCURESTI
Ziua 6 (03 Ianuarie): AMSTERDAM - BUCURESTI Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, cand, in jurul orei 17:30, vom avea transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti, compania KLM. Vom ajunge in Bucuresti la ora 00:30.

Date plecare:


Doriti mai multe detalii?

Tel:

0760602299

0786.494.888

021 318 38 74

Email:

rezervari@tripdor.ro

contact@tripdor.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: