Circuit Thailanda-Cambodgia si Sejur Pattaya

  • Solicitare fizica: 4 / 5
  • Nivel confort: 4 / 5
Vezi perioade si preturi
Un frumos circuit in Thailanda-Cambodgia cu Sejur Exotic in Pattaya in care vizitam Bangkok, Thonburi, Marele Palat, Wat Trimitr, Wat Pho, Wat Benjamaborpitr, Piata Plutitoare din Damnoen, Tabara de Elefanti, Rafting pe Raul Kwai Noi, Calea ferata a mortii, Siem Reap, Complexul de Temple Angkor, Beng Mealea, Muzeul National Angkor, Tonle Sap, Pattaya, Satul Elefantilor, Gradinile Tropicale Nong Nooch, Insula de Coral.

• Plecare: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

Plecare Circuit-Sejur 5 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? 16
 Adult in camera dubla 1.599 €
 Adult in camera single 2.025 €

Oferta include

• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Bangkok => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam
Zboruri locale directe Bangkok => Siem Reap => Bangkok, pentru confortul Dumneavoastra
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local dotat cu A/C conform programului
Cazare 11 nopti cu mic dejun astfel:
- 3 nopti in Bangkok la Pullman Bangkok Hotel G 4* camere deluxe, sau similar
- 4 nopti in Siem Reap la Hotel Angkor Holiday 4* camere superior, sau similar
- 4 nopti in Pattaya la Hotel Holiday Inn Pattaya 4* camere deluxe executive tower, sau similar
5 pranzuri si 4 cine conform programului (preparatele servite la mesele servite au specific local, bauturile nu sunt incluse)
• Tur de oras Bangkok: Thonburi, Grand Palace & Temple

• Excursie de 1 zi la Piata Plutitoare din Damnoen si Tabara de Elefanti
• Tur de 1/2 zi cu tuk-tuk la Angkor Thom si permis de 1 zi la Angkor
• Excursie la Beng Mealea
• Vizita la muzeul National Angkor
Ghizi locali
• Excursie la satele plutitoare de pe Tonle Sap si plimbare cu barca

• Spectacol de dans Apsara

Oferta NU include

• Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale, 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxele de aeroport zboruri locale, 100 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa viza turistica Cambodgia, aprox 30 USD/persoana (se obtine si se achita la fata locului)

• Taxa viza turistica Thailanda cu intrare dubla si procesare documente, 165 €/persoana, se obtine din tara
• Asigurarea medicala de calatorie obligatorie, asigurarea storno optionala, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului ghidului insotitor)

• Biletele de intrare la alte obiective decat cele din program
• Alte servicii decat cele mentionate in program

Itinerariu

Intalnire in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55 cu reprezentantul agentiei, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Bangkok via Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si aterizare in Amsterdam la ora 15:50. Imbarcare pe zborul KLM KL875 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 17:45 si aterizare in Bangkok la ora 09:45 in data de 06 Octombrie. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei-Bangkok sau Orasul Ingerilor cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Cazare Hotel Pullman Bangkok G 4* camere deluxe, sau similar.
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Thonburi–Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului situata pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de-a lungul canalelor, cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat–fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Pranz la un restaurant local. Continuam cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv. Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr-cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Cazare Hotel Pullman Bangkok G 4* camere deluxe, sau similar.
Mic dejun. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam calatoria cu vizitarea Taberei de Elefanti, o ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda, elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Insa noi ii admiram intr-un show minunat, urmat de o plimbare pe elefanti si de o experienta inedita de rafting de-a lungul raului Kwai Noi in barci traditionale. Pranz la un restaurant local. Dupa pranz, o plimbare scurta pe Calea Ferata a Mortii, flancata de stanci impunatoare si de malurile raului Kwai Noi, traversand faimosul viaduct construit din busteni de lemn. Intoarcere la Bangkok si cazare Hotel Pullman Bangkok G 4* camere deluxe, sau similar.
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Bangkok Airways PG907 cu destinatia Siem Reap cu decolare la 17:50. Ajungem la 18:45 in Siem Reap, capitala provinciei cu acelasi nume, un oras in plina ascensiune a dezvoltarii. Datorita pozitionarii sale favorabile in vecintatea templelor din Angkor, orasul serveste si ca poarta de intrare a milioanelor de vizitatori. Multumita acestor atractii orasul s-a transformat intr-o adevarata destinatie turistica, dar in ciuda tuturor influentelor internationale, Siem Reap si locuitorii lui si-au pastrat traditiile si cultura. Seara, cina la un restaurant local. Transfer la hotel. Cazare Hotel Angkor Holiday 4* camere superior, sau similar.
Mic dejun. O jumatate de zi vizite cu tuk tuk-urile in Angkor Thom, „marele oras” sau capitala, inconjurat de ape, in care accesul in trecut era posibil numai prin una dintre cele 5 porti. Portile infatiseaza elefanti cu trei capete care trag flori de lotus. Una din cele mai bine pastrate, aproape intacta, este Poarta de Sud pe care o si vizitam. Incepem cu faimosul Templu Bayonprimul templu de stat dedicat lui Buddha, suferind de-a lungul timpului transformari remarcabile. Rezultatul: unul din cele mai complexe temple buddhiste din lume cu coridoare aglomerate, incaperi ametitoare si o multitudine de turnuri cu figuri umane. Urmatoarele opriri sunt: Terasa Regelui Lepros–o terasa amplasata catre capatul nordic al Pietei Regale, inconjurata de un zid sustinator cu basoreliefuri ce redau figuri de zeite, razboinici, figuri apsara. Terasa Elefantilor–cu basoreliefuri ce redau imaginea elefantului cu trei capete tragand florile de lotus cat si figuri de cai si demoni. Ne oprim la un restaurant local pentru servirea pranzului. Dupa pranz admiram Templul Ta Prohm, care pare ingropat in natura prin copacii incolaciti pe el, si Angkor Wat „orasul templu”, aflat in patrimoniul UNESCO, cel mai mare monument religios din lume, intinzandu-se pe o suprafata de peste 200 de hectare. Majoritatea cred ca un spirit traieste la Angkor Wat, care impiedica pasarile sa zboare mai sus de templu. Autoritatile cambodgiene cred acelasi lucru si despre zborurile comerciale, astfel zborul cu un balon, de la o altitudine de 200 m ofera o priveliste splendida asupra templelor chiar de la inaltimea pasarilor. Aceasta plimbare cu balonul este optionala (22 USD/persoana) si dureaza 10 minute. Seara, cina la un restaurant local. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Angkor Holiday 4* camere superior, sau similar.
Mic dejun. Ne deplasam la 60 de km de Siem Reap si vizitam ruinele izolate Beng Mealea, descoperite de occidentali in anii Ꞌ20. Complexul a fost unul dintre cele mai mari construite in Era Angkor. Inca o data natura castiga in „lupta” cu structurile, intinsul complex fiind invadat de vegetatie. Va fi o experienta in stilul Indiana Jones, traversele de scanduri construite in timpul filmarilor la frantuzescul „Deux frères”, fac ca templul sa fie mai usor de explorat, desi saritul de pe o piatra pe alta face parte din farmecul aventurii. Pranz la un restaurant local. Intoarcere la Siem Reap si vizita la Muzeul National Angkor–unde vom afla mai multe despre civilizatia antica a Imperiul Khmer cu ajutorul tehnologiei de ultima ora. Cu cele 8 galerii, Muzeul acopera istoria, cultura si civilizatia khmerilor. Galeria celor O Mie de Buddha, construita dupa modelul Angkor, este impresionanta. Cina la un restaurant local. Cazare Hotel Angkor Holiday 4* camere superior,  sau similar.
Mic dejun. Daca apa reprezinta sangele Cambodgiei, atunci Tonle Sap este inima care bate. Ne deplasam astazi catre pitorestile sate plutitoare. Lacul ocupa 7% din suprafata totala a tarii, in timp ce apele si malurile sale gazduiesc mai mult de 25% din populatia Cambodgiei. Majoritatea satelor au o structura standard, pe mal constructii fara o destinatie comerciala, iar pe apa barcile resedinta dotate cu motor pentru ca proprietarii sa le poata muta in functie de sezon. Piata este plutitoare, marfa fiind livrata din barci de mici dimensiuni, de catre fete tinere si femei in varsta. Copiii merg la scoli plutitoare, si unele sate detin si biserici pe apa. In mare parte viata pe lac pare placuta, barbati care pescuiesc, femei carpind plasele de pescuit si copii lenevind in hamace. Servirea pranzului. Intoarcere in Siem Reap. Timp liber la dispozitie. Seara, cina cu spectacol de dans Apsara la un restaurant local. In traditia hindusa, dansatoarele celeste ii puteau seduce pe zei pentru ca frumusetea lor era de neegalat. Aveau abilitati de dansatoare desavarsite, din acest considerent artistii angkorieni au ales sa le reprezinte in sculturile templelor (peste 3.000 de basoreliefuri). In prezent dansatoarele apsara studiaza peste 1.500 de pozitii complicate la Universitatea Regala de Arte Frumoase. Cazare Hotel Angkor Holiday 4* camere superior, sau similar.
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Bangkok Airways PG908 cu destinatia Bangkok cu decolare la 19:40. Sosire in Bangkok la 20:40 si transfer la Pattaya. Cazare Hotel Holiday Inn Pattaya 4* camere deluxe executive tower, sau similar. 
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor. O ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. In “Kraal” se organizeaza demonstratii insotite de comentarii detaliate despre capturarea, imblanzirea si dresarea elefantilor salbatici. Cazare Hotel Holiday Inn Pattaya 4* camere deluxe executive tower, sau similar.
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, excursie de jumatate de zi la Gradina Tropicala Nong Nooch. La doar 20 de minute de Pattaya, in noua statiune Nong Nooch Village asezata pe intinse coline inverzite, avand o priveliste uimitoare asupra plajei din Pattaya, veti intra intr-un colt de Rai. Aici timpul se opreste in loc printre livezi si lacuri, intr-un parc natural. Veti lua parte la un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze, box tailandez si lupte cu spada. Intoarcere in Pattaya. Seara, optional, Spectacol la Alcazar (20:30–22:45, locuri V.I.P). Fiecare minut petrecut la Alcazar este o incantare ! Pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Cazare Hotel Holiday Inn Pattaya 4* camere deluxe executive tower, sau similar.
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de o zi la Insula de Coral cu pranz inclus. Navigare cu barca de-a lungul golfului catre Insula de Coral–Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, sau pur si simplu relaxare pe plaja sub soarele tropical. Dupa un delicios bufet la pranz, ne imbarcam in vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Intoarcere in golful Pattaya dupa-amiaza. Cazare Hotel Holiday Inn Pattaya 4* camere deluxe executive tower, sau similar.
Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcarea pe zborul Companiei KLM KL876 cu destinatia Bucuresti via Amsterdam. Decolare la ora 12:05, sosire la Amsterdam la ora 18:45. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti la ora 20:40. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:20. Sfarsitul pachetului de servicii.