Italia Marele Tour 2017

Preturi incepand de la
560 € / persoana

  • Itinerariu Rome - Verona - Milano - Pisa - Florence - Assisi - Venice - San Gimignano - Budapest - Viena - Salzburg - San Marino
  • Solicitare fizica: 4 / 5
  • Nivel confort: 4 / 5
Vezi perioade si preturi

Va invitam in frumos Circuit Italia Marele Tour, la bordul unui autocar nou.

Vizitam Viena, Salzburg, Dolomitii Italieni, Verona, Milano, Pisa, Florenta, San Gimignano, Assisi, Siena, Roma, Vatican, Napoli, Insula Capri, Tivoli, San Marino, Venetia, Stra, Ljubliana, Budapesta

Plecari: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara.
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Rm Valcea, Pitesti.

Plecari Circuit 2017 26 Mai          10 Octombrie
 Adult in camera dubla 560 € 560 €
 Al 3-lea adult in camera 560 € 560 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera     460 € 460 €
 Adult in camera single 816 € 816 €

Oferta include

• Ghid roman insotitor
Transport cu autocar 
Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 2 nopti in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Salzburg la Hotel Haunspergerhof 3* sau similar
- 1 noapte in Milano la Hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* sau similar
- 2 nopti in Florenta la Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar
- 4 nopti in Roma la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar
- 1 noapte in Stra la Hotel Park Venezia 3* sau similar
Tururi si vizite la Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Assisi, Siena, Roma, Venetia, Ljubliana
• Tur de oras Florenta cu ghid local
• Tur de oras Roma cu ghid local

• Excursie la Pisa
• Excursie in San Marino
• Taxe de autostrazi si parcari incluse

Oferta NU include

• Taxele de intrare in orase (check-point) la Verona, Pisa, Florenta, Assisi, Siena, Roma, Venetia: 29 €/persoana (supliment obligatoriu, se achita a inscriere)
• Taxe de oras la Florenta (4 €/persoana/noapte), Roma (6 €/persoana/noapte) si acolo unde se mai aplica, se achita individual la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Excursiile si programele optionale
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

Itinerariu

Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart–Salzburg, Tur de oras impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse, cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare Hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg.
Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintr-o roca speciala-dolomia. Desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare la Hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* Milano sau similar.
Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera "Scala”. Excursia continua catre Pisa pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare, dupa care ne indreptam catre Florenta Capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format Limba Italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul, care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.
Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local in care vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de ½ zi la San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut de asemenea si sub denumirea de Orasul Turnurilor Frumoase. San Gimignano este renumit pentru arhitctura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzină de turnuri fortificate care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii. Cazare Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.
Mic dejun. Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica St Francisc–loc incarcat de traditie, religie si istorie, renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, apoi Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul si Piazza del Campo. Sosire la Roma in cursul serii. Cazare Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Mic dejun. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Dupa turul de oras, optional, vizita la Vatican cu ghid local–cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Bazilica San Pietro–cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera "Pieta” de Michelangelo. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2.000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri. Imparati si suverani, seici si nobili, romancieri si dive, poeti si pictori, toti au fost sedusi de magia insulei, de frumusetea sa infinita si de istoria fascinanta. Rasarind din mare chiar la capatul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai ravnita si glamuroasa destinatie. Locul de joaca preferat al celor bogati si faimosi inca din vremurile romanilor, Augustus considerand peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizand insula printr-un epitet concludent “Orasul Dulcei Leneveli”. Tiberius a mutat pana si capitala imperiala aici si a transformat insula intr-un magnific teatru ce gazduia desfatarile sale “regale”. La inceputul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogatasii si elita artistica. Aceastea au fost vremurile cand a fost “descoperita” Grotta Azzura (Grota Albastra), adaugandu-se astfel la lista lunga de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Intoarcere la Roma. Cazare Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Mic dejun. Optional, excursie la Tivoli si Vila D'Este. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este-unde cele o suta de fantani din care se inalta statui născute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa-amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Seara deplasare cu insotitorul de grup la o biserica unde se oficiaza slujba in Limba Romana. Cazare la Hotel Rouge et Noir 4*. sau similar

Mic dejun la pachet. Dimineata devreme excursia continua spre incantatorul stat independent San Marino. Vizitarea statului San Marino–al 3-lea cel mai mic stat din Europa dupa Vatican si Monaco. Continuam spre Venetia Orasul Apelor unde veti putea admira: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne indreptam apoi spre cazare catre zona Padova, in Stra la Park Hotel Venezia 3* sau similar.

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic si pietonal capitala Ljiubliana. Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu-ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, Fantana Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Expo 4* Budapesta.
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.
Perioade & Preturi
Data plecare Data sfarsit Pret Locuri
10 Oct 2017 21 Oct 2017 560 €
10 locuri disponibile
Rezerva