Serbia-Muntenegru-Croatia 2017

Preturi incepand de la
489 € / persoana

  • Itinerariu Belgrade - Podgorica - Budva - Cetinje - Kolašin - Dubrovnik - Split - Zagreb
  • Solicitare fizica: 4 / 5
  • Nivel confort: 4 / 5
Vezi perioade si preturi

Adaugare din 2017: 2 nopti cazare in Budva si 2 nopti cazare in Dubrovnik.

Inclus Demipensiune in Kolasin.

Vizitam Belgrad, Kolasin, Canionul Tara, Podgorica, Cetinje, Budva, Fiordul Kotor, Dubrovnik, Ston, Insula Korkula, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb, Lacul Balaton, Budapesta

Plecari: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara.
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Rm Valcea, Pitesti.
 
Plecari Circuit 2017 1 Mai      30 Septembrie   
 Adult in camera dubla 489 € 489 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar   469 € 469 €
 Copil 2-6,99 ani cu 2 adulti in camera 325 € 325 €
 Copil 7-11,99 ani cu 2 adulti in camera 350 € 350 €
 Adult in camera single 648 € 620 €

Oferta include

• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra
Cazare 9 nopti la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 1 noapte cu mic dejun in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
- 1 noapte cu Demipensiune in Kolasin la Hotel Bianca Resort & Spa 4* sau similar
- 2 nopti cu mic dejun in Budva la Hotel Bracera 4* sau similar
- 2 nopti cu mic dejun in Dubrovnik la Hotel Valamar Club/Tirena 3* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Bihac la Hotel Opal Exclusive 4* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Zagreb la Hotel Holiday 3* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
• Tururi de oras la Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Dubrovnik, Split, Zagreb, Budapesta
Ghizi locali la Cetinje, Kotor si Dubrovnik
• Excursie la Parcul National Plitvice
• Excursie la Parcul National Durmitor si Canionul Tara

Oferta NU include

• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Supliment Demipensiune (7 cine, fara Budapesta), 65 €/persoana se rezerva la inscriere

Itinerariu

Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de conditiile de trafic. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar.
Mic dejun. Tur de oras jumatate de zi Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru unde vom ajunge seara tarziu la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Bianca Resort & Spa 4* sau similar Kolasin (pentru plecarea din 01.05), respectiv Hotel Komovi 3* sau similar Andrijevica (pentru plecarea din 30.09).
Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului Durmitor si a Canionului Raului Tara. Parcul National Durmitor a fost creat in 1952 si se inalta uimitor pana la 2.522 m ! Durmitor, care inseamna "adormit” intr-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO in 1980, impreuna cu raurile Tara, Draga si Susica, ale caror canioane brazdeaza Parcul National Durmitor. In Parcul National Durmitor, Canionul Raului Tara este el insusi un monument, care se intinde pe 80 de kilometri si are o adancime de 1.300 m, fiind al doilea ca marime dupa Marele Canion din Statele Unite ! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Cetinje-capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal vechea Manastire, resedinta prezidentiala, muzee si galerii. Excursia continua catre Budva. si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Cazare Hotel Bracera 4* sau similar in Budva.
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitam Budva, metropola turistica a Muntenegrului. Numeroasele plaje si peisajele de vis imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe langa minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Budva. Cazare Hotel Bracera 4* sau similar in Budva.
Mic dejun. Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul Fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate–Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun–principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas–simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare Hotel Valamar Club/Tirenia 3* sau similar Dubrovnik (pentru plecarea din 01.05), respectiv Hotel Epidaurus 3* sau similar Cavtat–zona Dubrovnik (pentru plecarea din 30.09).
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Dubrovnik. Optional, vizitarea pitorescului orasel medieval Ston, un veritabil orasel fortareata ale carui ziduri fortificate au o circumferinta de 5 km. Continuam excursia traversand valurile Adriaticii spre Insula Korkula–locul natal al marelui navigator Marco Polo. Vizitam orasul Korkula-un oras istoric fortificat situat pe coasta de est a insulei. Orasul merita vizitat, fiind incarcat de istorie si marturii ale acesteia: Catedrala Sf. Marcu (construita intre 1301-1806) in stil romano-gotic, Manastirea Franciscana din Sec al XV-lea, Palatul fostilor guvernatori venetieni, palatele din Sec XV si XVI ale nobililor comercianti si fortificatiile masive ale orasului. Cazare Hotel Valamar Club/Tirenia 3* sau similar Dubrovnik (pentru plecarea din 01.05), respectiv Hotel Epidaurus 3* sau similar Cavtat-zona Dubrovnik (pentru plecarea din 30.09).
Mic dejun. Din Dubrovnik ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajungand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din Sec al XV-lea. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre zona Parcului National Plitvice. Cazare Hotel Opal Exclusive 4* sau similar in Bihac.
Mic dejun. Excursia continua spre Parcul National Plitvice. Complexul a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Continuam drumul spre Zagreb-un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala-o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare Hotel Holiday 3* sau similar Zagreb.
Mic dejun. Excursia continua spre capitala Ungariei–Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul Lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar.
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.
Perioade & Preturi
Data plecare Data sfarsit Pret Locuri
30 Sep 2017 9 Oct 2017 489 €
10 locuri disponibile
Rezerva
Circuite similare