Spania - Portugalia

Preturi incepand de la
799 € / persoana

  • Itinerariu Barcelona - Madrid - Granada - Salamanca - Lisbon - Cascais - Sintra
  • Solicitare fizica: 4 / 5
  • Nivel confort: 4 / 5
Vezi perioade si preturi

Ca in fiecare an, va invitam in acest frumos Circuit.

Vizitam Barcelona, Valencia, Granada, Alhambra, Gibraltar, Sevilia, Evora, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Fatima, Coimbra, Porto, Salamanca, Madrid, El Escorial, Muzeul Prado, Toledo

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 
Plecari Circuit 11 Iulie 14 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? 16 3
 Adult in camera dubla 799 € 799 €
 Al 3-lea adult in dubla 763 € 763 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 650 € 650 €
 Adult in camera Single 1.105 € 1.105 €

Oferta include

• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona Compania TAROM
• Zbor direct la retur Madrid => Bucuresti Compania TAROM
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
Cazare 12 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Barcelona la Hotel Front Air Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Mas Camarena 4* sau similar
- 1 noapte in Granada la Hotel Urban Dream 4* sau similar
- 1 noapte in Sevilia la Hotel AC Sevilia Forum 4* sau similar
- 3 nopti in Lisabona la Hotel 3K Barcelona 4* sau similar
- 1 noapte in Porto la Hotel Beta Porto 4* sau similar
- 3 nopti in Madrid la Hotel Tryp Guadalajara 4* sau similar
• Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilia, Lisabona, Porto, Salamanca, Madrid
Ghizi locali la Sevilia, Porto, Madrid
Vizita la Muzeul Prado cu transfer inclus
Vizitele, excursiile si tururile mentionate in programul excursiei: Barcelona, Gibraltar, Evora, Fatima, Coimbra

Oferta NU include

• Taxele de aeroport, 150 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras acolo unde se aplica (se achita la recpetiile hotelurilor)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Itinerariu

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Transfer in oras si tur de oras Barcelona panoramic: Piata Spania, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla, Ronda Litoral. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare Hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar.
Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Sagrada Familia, Casele Gaudi (vizite exterioare), Parcul Guell (intrare optionala individuala cu plata la fata locului), Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe celebrul bulevard Rambla pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare Hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar.
Mic dejun. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras in Valencia, oras supranumit si Orasul luminilor. Orasul are o lunga istorie in spate fiind fondat in timpul romanilor, in Sec II i.Hr, cucerit in Sec al VIII-lea de catre musulmani si apoi cucerit de catre regele crestin Jaime I de Aragon in 1238 si transformat in Capitala Regatului Valencia. De la ruinele romane, fortaretele medievale si cladirile impozante realízate in stil gotic din central istoric la futuristul Oras al Artelor si Stiintei, Valencia este o destinatie ce un trebuie ratata. Timp liber la dispozitie in Valencia pentru vizite individuale sau pentru o plimbare pe celebra promenada din Valencia (Paseu Maritimo). Cazare Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.
Mic dejun. Excursia continua spre Granada. Sosire spre seara. Optional, vizita cu ghid local la Alhambra. La Alhambra (in Lb Araba Castelul Rosu) a fost construit initial ca o fortareata in Sec IX si transformat intr-un complex de palate in Sec XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife–Gradinile situate in fata Palatului Regal. Cazare Hotel Urban Dream Granada 4* sau similar.
Mic dejun. Excursia continua spre Gibraltarextremitatea sudica a Europei. De aici se poate admira o minunata panorama asupra continentului african. Timp liber la dispozitie in Gibraltar, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas, ne indreptam catre Sevilia. Sevilia este situata pe raul Guadalquivir–poarta de legatura cu Oceanul Atlantic. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.
Mic dejun. Tur de oras Sevilia pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala-o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Vizavi de cetate este Fortareata Alcazar (Sec X). Ne luam la revedere de la Spania si ne indreptam spre Portugalia. Prima vizita din Portugalia o vom face la  Evora–a carei furtunoasa istorie si deosebita frumusete a adus-o sub patronajul patrimoniului UNESCO. Capitala a provinciei Alentejo, cunoscuta pentru cea mai renumita podgorie de vinuri din Portugalia, Evora ne ofera imagini spectaculoase: zidurile romane ce inconjoara cetatea, vestigii maure si edificii medievale, precum Catedrala-unul din cele mai importante monumente gotice ale Portugaliei sau Apeductul Agua de Prata-un adevarat triumf al inginerilor si arhitectilor vremii. Plecam catre una din cele mai frumoase capitale europene, Lisabona-un oras ce se intinde pe sapte dealuri si coboara spre raul Tejo, un oras ce aminteste cu usurinta de San Francisco. Cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.
Mic dejun. In prima parte a zilei vom descoperi capitala lusitana in cadrul unui tur pietonal Lisabona, incepand din partea veche a orasului, continuand apoi cu cea moderna, descoperind pas cu pas atractiile Lisabonei. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium–unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup. Cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei lusitane cu un tur panoramic Lisabona. La pranz, excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vizitam celebrul Palat Pena–un adevarat simbol la Portugaliei. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “In acest loc se termina Pamantul si incepe Marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa si unde vom face un ultim popas. Intoarcere in Lisabona si cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.
Mic dejun. Excursia continua spre Fatima–unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. In drum spre Porto, vom face un scurt popas la Coimbra, un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor. Aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra–capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Tur de oras Porto cu ghid local, cu vizitarea panoramica a principalelor atractii turistice: Catedrala, Ribeira–partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis–simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel. Cazare Hotel Beta Porto 4* sau similar.
Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca–oras antic unde se afla una dintre cele mai vechi universitati din Europa. De-a lungul timpului diferite curente arhitecturale au marcat aspectul orasului care este o colectie in aer liber de monumente romane, gotice, maure, renascentiste si baroce. Nu este de mirare ca in 1988 centrul istoric al orasului Salamanca a fost declarat Patrimoniul Universal UNESCO. Dupa o vizita de aproximativ 1 ora, excursia continua spre capitala Spaniei-Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare Hotel Tryp Guadalajara 4* (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si Hotel Holiday Inn Alcala 4* (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.
Mic dejun. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatul Regal–resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si a Reginei Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Vizitam Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional excursie la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial–complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind “a opta minune a lumii”, a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume. Cazare Hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si Hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.
Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Toledo–oras monument national, inclus in Patrimoniul UNESCO. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice este un adevarat monument. Atractii: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica si Manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”.  Intoarcere la Madrid, dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, incepand cu ora 18:00 vizitarea Muzeului National Prado–Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, El Prado contine, de asemenea, o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velázquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Dupa ora 18:00 intrarea este gratuita ! Cazare Hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si Hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.
Perioade & Preturi
Data plecare Data sfarsit Pret Locuri
11 Sep 2017 23 Sep 2017 799 €
3 locuri disponibile
Rezerva