Vacanta de relaxare si tratament la Hotel Muncel, Baile Felix

Băile Felix, Romania

Preturi incepand de la
594 Ron / pers / sejur

 • Transport individual
 • Pensiune completa
 • 27 Apr 2017 - 31 May 2017

Mai multe perioade si preturi

Solicita oferta
Iti doresti cateva zile de relaxare si rasfat?
Atunci Hotel Muncel din frumoasa statiune Baile Felix este locul perfect unde te poti bucura de tratament si relaxare asa cum meriti!

Pret in Lei/persoana/pachet
Perioada 27 Apr - 31 Mai
01 Sep - 15 Dec
Loc in camera dubla 594.00
Unul dintre cele mai mari hoteluri din tara, aflat in cea mai mare statiune balneara din tara va ofera o varietate de servicii de la cazare, masa tratament si agrement. 

Hotelul se va deschide din data de 27.04.2017

Servicii:

Servicii fara plata acordate turistilor: informatii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor, in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre.

Servicii cu plata acordate turistilor: servicii telefonice; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; spalat, curatat si calcat imbracaminte/ lenjerie; parcare proprie 200 locuri.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber - cu apa termala - acces contra cost, baza tratament, bazin interior pentru tratament, sala gimnastica.

Tratament:

Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice centrale si periferice; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate (boli metabolice si de nutritie, boli endocrine).

Proceduri si tratamente: bai cu apa minerala in cazi si bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; aplicatii calde cu namol; tratamente ginecologice cu ape minerale termale si cu namol cald; buvete pentru cura interna cu apa minerala; electro si hidroterapie; aerosoli si inhalatii; bazin in aer liber cu apa minerala termala; sali de gimnastica medicala; masaj medical; sauna.
Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.
In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, valoarea tratamentului este de 20 Lei/zi/persoana.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate; in caz contrar se achita taxa turist neasigurat 22 Lei/zi.

Agrement/Sport în staţiune: teren sintetic minifotbal, bazine şi piscine cu apă termală, călărie, biliard, tenis de masă, ATV-uri, discotecă.
Recomandat pentru: tratament balnear; odihnă; cantonamente sportivi; consfătuiri; evenimente festive.
 
Baile Felix, judetul Bihor, Băile Felix, Romania
Hotel Muncel ** beneficiaza de o pozitie privilegiata in Baile Felix, impunandu-se prin grandoarea cladirii chiar in km 0 al statiunii, la mici distante de cele mai importante puncte de interes.
Facilitati hotel
 • 289 camere
 • restaurant -160 locuri + 2 sali cantina de 130 locuri fiecare,
 • parcare proprie -cu plata,
 • acces persoane cu dizabilitati,
 • animalele de companie acceptate -gratuit insa nu in spatiile comune (restaurant, piscina, baza tratament),
 • 12 etaje, 6 lifturi.
 • o sala de conferinta cu 229 locuri
   
 
Facilitati camere
 • TV,
 • frigider - (in unele camerele),
 • baie cu dus,
 • balcon
Oferta include
 • 5 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix si tratament 10 proceduri/5 zile.

Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar se achita o taxa de turist neasigurat de 22 Lei/zi si numarul procedurilor va fi de doar 2. Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale. 

Servicii optionale: pentru camera dubla modernizata se achita un supliment in valoare de 16.50 Lei/zi/persoana
Politica de rezervare Check-in duminica.
Perioade & Preturi

Transport individual

Tip oferta De la Pana la Pret / pers / sejur Tip masa
Camera Dubla
27 Apr 2017 31 May 2017 594 Ron Pensiune completa