Zile de relaxare la Hotel Danubius Health SPA Resort din Sovata

Sovata, Romania

Preturi incepand de la
220 Ron / pers / noapte

  • Transport individual
  • Demipensiune
  • 1 Feb 2017 - 18 Jun 2017

Mai multe perioade si preturi

Solicita oferta
Petrece un sejur relaxant la  Hotel Danubius Health Spa Resort din Sovata si vei avea ocazia sa te rasfeti si sa te revigorezi intr-un Spa modern, si sa beneficiezi de odihna intr-o ambianta primitoare.

Zile de relaxare - minim 3 nopti
Preturi in Lei / zi / persoana 
Perioada 01 Februarie - 18 Iunie
Loc in camera dubla standard 220.00
Camera single standard 320.00
Hotelul Danubius Health Spa Resort 4* din Sovata se situează la 200 de m de Lacul Ursu. Aceasta unitate de cazare are propria ei bază de tratament. In acest sens, va puteţi bucura de apa sărată chiar şi iarna în bazinul hotelului.
Un punct de pornire perfect pentru vacanţe în Transilvania!
Trandafirilor 111, R-545 500, Sovata, Romania
Cuibărită într-o vale ascunsă din Munţii Carpaţi, se aşează staţiunea balneară Sovata. Aceasta este probabil una dintre cele mai naturale şi pure regiuni din Europa. Pădurile antici, satele şi folclorul crează o atmosferă cu adevărat magică. Această regiune este totodată bogată în privelişti muntoase, natură pură, castele ca în basme, turnuleţe şi biserici. Pe lângă acestea mai găsim şi câteva monumente ale naturii care ne lasă fără răsuflare, de exemplu Cheile Bicazului şi împrejurimile acesteia.

Transilvania, lumea dincolo de păduri
Situat în centrul României,Transilvania îşi atrage turiştii cu bisericuţele din lemn având acoperişul înalt, arhitectura şi folclorul excepţional, satele şi oraşele medievale, castele misteriaose şi o istorie tulburată. Veţi fi seduşi de nenumăratele frumuseţi, piscurile păduroase, văile cârlionţate şi râurile scânteietoare aflate în Lumea Sărurilor.
Facilitati hotel Hotelul dispune de 168 de camere dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif,internet wireless( gratuit). Spălătorie, internet, seif, magazine cu suveniruri, parcare în aer liber. (Pentru turiștii cazați în hotel taxa de parcare: 10 Ron/zi).

Hotelul ofera clientilor sai servicii terapeutice, wellness şi fitness

Baza de tratament şi wellness: împachetare cu nămol, tratament ginecologic, locomotor, tratament dermatologic antipsoriasis. 
Piscină interioară  cu apă dulce, piscină cu apă sărată,solarium, baie cu aburi, jacuzzi, masaj subacval
Salon de coafură şi cosmetică.

Alte servicii: Restaurantul hotelului oferă o gamă largă şi variată de meniuri cu specialităţi transilvănene şi internaţionale.  În incinta hotelului se afla o terasă de vară, drink bar şi cafe bar. 9 săli cu capacitate de primire între 14 şi 300 de persoane.
Facilitati camere

Dotări ale camerelor 
168 de camere dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif, internet wireless( gratuit). În cadrul hotelului găsiţi şi camere cu aer condiţionat, camere pentru nefumători, camere antialergice şi camere speciale pentru cei cu handicap locomotor. 

Animale de companie: 50 Ron/zi

Check-in & Check-out  
Check-in orele: 14:00
Check-out înainte de orele: 12:00

Camerele hoteliere

Camere Standard şi camere cu două paturi
Camere renovate cu privire spre Lacul Ursu, câteva dotate cu aer condiţionat, Tv prin cablu, balcoane, baie şi halat de baie.

Oferta include
  • cazare cu demipensiune,
  • acces nelimitat la centrul spa al hotelului Danubius Sovata,
  • sala fitness,
  • la alegere una din urmatoarele proceduri wellness: o baie wellness relax sau o baie aromatica revitalizanta, o singura data pe perioada sederii.

 

Politica de rezervare
  • Check in duminica, luni sau marti.
Perioade & Preturi

Transport individual

Tip oferta De la Pana la Pret / pers / noapte Tip masa
Camera Dubla
1 Feb 2017 18 Jun 2017 220 Ron Demipensiune